StarLight-Style: Nisan 2012

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

30 Nisan 2012 Pazartesi

Cheryl Cole GQ Dergisinde

GQ dergisinin haziran 2012 sayısının kapağında İngliz şarkıcı Cheryl Cole var.



Kombin Önerileri
















Irina Shayk Beyaz Saray'da

Beyaz Saray Muhabirleri Derneği Yemeğine sırt dekolteli beyaz Yves Saint Laurent tulumuyla katılan Irina Shayk sade topuzu ve altın zincirlerle detaylandırılmış beyaz tulumuyla çok şık ve zarif görünüyor.

Dünyanın En Güzel Kadını

Üç ay önce ilk bebeğini dünyaya getiren 30 yaşındaki Grammy ödüllü  güzel yıldız Beyonce  People dergisi tarafından 2012 yılında dünyanın en güzel kadını seçildi.Geleneksel "Dünyanın En Güzeli" listesinin başında yer alan Beyoncé dergiye verdiği demeçte, doğum yaptığı için kendisini daha da güzel hissettiğini söylemiş.Ve işte People dergisinin Beyonce ile gerçekleştirdiği fotoğraf  çekimi.Marchesa 2012 yaz koleksiyonundan giydiği beyaz straplez elbise ve Lorraine Schwartz tarafından tasarlanan daha önce de Heidi Klum'un taktığı ,elmas ve turkuvaz taşlarla süslenmiş 1 milyon dolarlık kolyesi ile muhteşem görünüyor. 














29 Nisan 2012 Pazar

Freida Pinto Ve Gucci Takımı

2012 film festivalinde ''Trishna'' galasına katılan Freida Pinto Gucci tasarımı kırmızı rengi maskülen bir takım giymiş.Ceketine taktığı kelebek broşu, siyah ayakkabıları ve altın ve siyah renklerdeki Fendi Baguette çantasıyla çok cool görünüyor.


Kristen Stewart Elle Magazinde.

Alacakaranlık filminden sonra yıldızı gittikçe parlayan genç oyuncu Kristen Stewart Ellle Dergisinin haziran 2012 sayısında yine muhteşem görünüyor.





Ünlü Yıldızlar Beyaz Sarayda !!!

Beyaz Saray Muhabirleri Derneği'nin bu yılki geleneksel yemeğine katılan ünlü yıldızlar stilleri ve şıklığı ile yine göz kamaştırdılar.Gecenin en şık bayanlarından olan Charlize Theron,Kate Hudson ve Kim Kardashian bakalım ne giymiş.

Güzel aktris Kate Hudson, Edie Parker Lara Clutch  ve  mor rengi uzun kollu Jenny Packham elbisesiyle kırmızı halıda göz kamaştırdı.

36 yaşındaki aktris Charlize Theron ise siyah rengi dantel  Emilio Pucci'nin 2012 sonbahar koleksiyonundan bir elbise seçmiş . Elbisesi, Leiber Clutch ve Manolo Blahnik ayakkabılarıyla bence gecenin en iddialı ismi .

Ve Kim Kardashian zümrüt yeşili kadife elbisesiyle bu sefer ağır başlı bır seçim yapmış.Elbisenin bel ve omuz kısmındaki kristal detaylar ,rengi ve modeli çok hoş ama Kim Kardashian'a yakışan bir modelmi yoksa değilmi ben karar veremedim.Peki sizce  en şık isim kim bu güzel üç bayan arasından?
Kate Hudson

Charlize Theron

Kim Kardashian

28 Nisan 2012 Cumartesi

Camilla Belle'nin Desenli Elbisesi

2012 Tribeca Film Festvali boyunca güzel aktris Camilla Belle  desenli elbiseler giymekten vazgeçemiyor .Yine kendisine çok yakışan bir renk seçmiş, ama çok canlı bir renk ve karışık desenlere sahip Carven elbisesinin altında kırmızı rengi Christian Louboutin pabuçları bence çok abartılı olmuş.Güzel yıldızın
Bulgari mücevherleri de birbirinden alakasız duruyor.