StarLight-Style: Haziran 2012

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

29 Haziran 2012 Cuma

Gisele Bundchen Vogue'da

Başarılı  model  Gisele Bundchen  Vogue Brezilya'nın Temmuz 2012 sayısına konuk olmuş.







28 Haziran 2012 Perşembe

Blake Lively 'nin Gucci Şıklığı

24 yaşındaki Gossip Girl yıldızı  Blake Lively yeni filminin New York'taki galasında  sarı rengi  Gucci elbisesi ,turkuaz  damla küpeleri ve örgülü saç modeli ile çok şık ve gözalıcı olmuş.
Güzel oyuncuyu Taylor Kitsch ve Aaron Johnson ile baş rolü paylaştığı yeni filmi  ''Savages'' in New York'taki galasında olduğu gibi filmin diğer tanıtımları boyunca da sanırım muhteşem elbiseler ile görmeyi devam edicez.

Jessica Alba Yine Çok Renkli

31 yaşındaki  güzel aktris  leopar  desenli Current/Elliott  pantolonu, siyah ceketi ve pembe bluzu ile çok hoş bir kombin  yapmış.


Miranda Kerr ve Flynn Vogue 'da

Miranda Kerr Vogue dergisinin Temmuz 2012 sayısında.
Sydney'de gerçekleşen çekimde 29 yaşındaki model  Miranda Kerr  Will Davidson 'un objektifine   sevimli oğlu Flynn   ile birlikte  poz vermiş.







27 Haziran 2012 Çarşamba

Katy Perry: Part of Me 3D

Katy Perry'nin belgesel nitelikli 3D  konser filmi   Katy Perry: Part of Me 3D  galası Hollywood Grauman Çin Tiyatrosunda gerçekleşti.
Katy Perry  kırmızı halıda Dolce & Gabbana imzasını taşıyan kırmızı rengi straples elbisesi ile tam bir prenses  gibi görünüyor.
 

26 Haziran 2012 Salı

Blake Lively 'nin Zuhair Murad Elbisesi

24 yaşındaki  aktris  Blake Lively  yeni filmi ' Savages'in California'da düzenlenen galasında  Zuhair Murad  2012 Couture koleksiyonundan siyah boncuk işlemeli  straples elbisesi ve şık mücevherleri ile göz kamaştırdı. Blake Lively'ye barbie bebekleri andıran makyajı ve saç  modeli de çok yakışmış .


Miranda Kerr ve Oğlu Flynn

Stiliyle ve trendlere uygun kıyafetleriyle herkezin beğenisini kazanan Miranda Kerr 17 aylık oğlu Flynn ve aktör eşi  Orlando Bloom ile New York sokaklarında.29  yaşındaki Avustralyalı   model üç günde üç farklı ve çok şık kombinler ile karşımızda.Big Apple 'da laciver rengi  Stella McCartney şort , beyaz gömleği ve  Miu Miu 'Culte' gözlükleri ile  stilini konuşturan Miranda Kerr , yine sevimli oğlu Flynn ile dışarıda görüntülenmiş. Miranda Kerr çiçek desenli Étoile Isabel Marant gömlek ve şortu ile yine muhteşem görünüyor.



23 Haziran 2012 Cumartesi

Victorias Secret Temmuz 2012


















Rachel Weisz Vogue 'da

"The Bourne Legacy" filmi ile Ağustos ayında tekrar sinema da göreceğimiz   42 yaşındaki aktris
 Rachel Weisz Vogue dergisinin Temmuz 2012 sayısında Alisdair McLellan objektifine verdiği pozlarda ve kapak resminde sade ve doğal güzelliği ile büyüleyici görünüyor.