StarLight-Style: 2012 amfAR’s Cinema Against Aids Gala

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

25 Mayıs 2012 Cuma

2012 amfAR’s Cinema Against Aids Gala

Cannes Film Festivali boyunca düzenlenen partiler etkinliklerden biri olan amfAR’s Cinema Against Aids Gala sinema ve moda dünyasının ünlü yıldızlarının şıklıkları damgasını vurdu.
Cannes jüri üyelerinden biri olan güzel aktris Diane Kruger,model ve aktris Milla Jovovich,ve diğer ünlü yıldızlar kırmızı halıda göz kamaştırdılar.
Milla Jovovich ne giyerse giysin hep eksik bir şeyler varmış gibi geliyor Atelier Versace 2012 Bahar koleksiyonundan seçmiş olduğu şık elbise üstünde çok hoş durmasına rağmen bence eksik bir şeyler var yada yanlış bir kombin.




     Diane Kruger     2013    Chanel Resort elbise,Christian Louboutin ayakkabılar ve retro saç modeli ile çok cesur bir seçim yapmış.




Süpermodel  Karolina Kurkova altın süslemeli Roberto Cavalli'nin 2012 bahar koleksiyonuna ait transparan elbisesi güzel modelin üstünde harika görünüyor.


   Süpermodel  Doutzen Kroes Versace 'ın Sonbahar 2012 koleksiyonundan askısız ve gümüş detayların kullanıldığı elbisesini dumanlu göz makyajı ve sade topuzu ile tamamlamış.




Kate Upton  etek kısmı kabarık siyah ve mavi renklerin kullanıldığı  dramatik Louis Vuitton elbisesi bence çok güzel bir tasarım ama bel kısmı güzel yıldıza pek uymamış gibi.




         Kristen Duns  mavi rengi ipek  Louis Vuitton elbisesi  model olarak ve bel kısmındaki çiçek detayları  bence  hiç hoş görünmüyor


Irina Shayk Roberto Cavalli elbisesini zümrüt mücevherler ile tamamlamış



Kylie Minogue parlak kırmızı Emilio Pucci Bahar 2012 koleksiyonundan seçtiği şık elbise ,göz alıcı elmas mücevherleri ve geriye topladığı saçları  ile yaşının ötesinde bir güzellik sergilemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder