StarLight-Style: 2012 MTV Film Ödülleri

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

4 Haziran 2012 Pazartesi

2012 MTV Film Ödülleri

ABD Los Angeles’da düzenlenen Mtv Film ödülleri her yıl olduğu gibi yine ünlü yıldızların kırmızı halı şıklıkları ile çok konuşuldu.Ve bakalım en şık isimler kim ?

23 yaşındaki İngiliz aktris Emma Stone 2012 Mtv Film ödülleri kırmızı halıda  Martin Grant tasarımı siyah bir büstiyer,beyaz etek ,Tiffany & Co mücevher ve Brian Atwood 'Grace'  ayakkabılarını yine kendine yakıştırmış.
Emma Stone




Kristen Stewart  renkli  mini Guisham elbisesi ve Christian Louboutin  ayakkabıları ile her   zamanki kırmızı halı seçimlerinden birini yine yapmış mini elbise ,dağınık saçlar ve dumanlı göz makyajı ile artık çok sıkıcı.
Kristen Stewart





Charlize Theron ise bence kırmızı rengi  Lanvin tasarımı peplum elbisesi  Jimmy Choo ayakkabıları ve Cartier mücevherleri ile gecenin en şık ve hoş görünenn isimlerinden biri.
Charlize Theron




'Gossip Girl' yıldızı  Leighton Meester 'ın Christian Cota şortu,yeleği ve Brian Atwood ayakkabıları ile gecenin havasına yakışan bir kombin yapmış olasada  üstünde şık diyebileceğimiz birşey yok bence.
Resim yazısı ekle





Alacakaranlık yıldızlarından Nikki Reed MTV film ödülleri için altın rengi boncuklu Randi Rahm kokteyl elbisesi ve Giuseppe Zanotti ayakkabıları giymeyi tercih etmiş.Güzel yıldızın üstündeki herşey şok hoş ama yan tarafında toplanmış tuhaf saç modeli hiç yakışamış.






Genelde canlı renkler ile gördüğümüz Elizabeth Banks bu sefer siyah rengi ve dantel detayları olan  Elie Saab tasarımı tulum ile karşımızda . Siyah Ruthie Davis 'Beverly' ayakkabılar ile tamamladığı siyah tulumu güzel oyuncuya çok yakışmış.






Shailene Woodley Stella McCartney tasarımı siyah yelek ve pantolonunu yine Stella McCartney ayakkabılar ile tamamlamış.Genç yıldız minimal makyajı ve örgülü saç modeli ile çok şık.






Mila Kunis Pazar akşamı  Kaliforniya'da düzenlenen 2012 MTV Film Ödüllerine  Fendi  sonbahar/kış koleksiyonundan mini bir elbise ,Jimmy Choo ayakkabıları,Christian Dior clutch ve Dior mücevherleri ile çok şık bir kombin yaparak katılmış.

1 yorum: