StarLight-Style: Haftanın Şık Ünlüleri -1 Diane Kruger ,Nikole Kidman ,Olivia Wilde , ,Bella Thorne ,Eva Longoria ,Lily Collins ve Amber Heard

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

16 Ağustos 2013 Cuma

Haftanın Şık Ünlüleri -1 Diane Kruger ,Nikole Kidman ,Olivia Wilde , ,Bella Thorne ,Eva Longoria ,Lily Collins ve Amber Heard


Sarışın güzel Julianne Hough , ''Mortal Instruments '' filminin galasında Jenny Packham 'dan giydiği  boncuk işlemeli üstü ve turuncu rengi  pantolonu ile mühteşem görünüyor.
Julianne Hough 'un şıklığını tamamlayan ayakkabıları Stuart Weitzman  clutch'ı ise Jenny Packham ‘Mystery Palace’ 


Alman aktris  Diane Kruger ,  Carven'in Resort 2014 koleksiyonundan giydiği ekose desenli elbisesini ,bu yıl ayakkabı seçiminde yeni bir trend haline gelen  gri  rengi Stuart Weitzman  markalı ayakkabı ve sade bir makyaj ile tamamlamış.


Lily Collins  , Jonathan Rhys Meyers ,Jamie Campbell Bower ve Kevin Zegers ile rol aldığı  'The Mortal Instruments:City of Bones' filmini tanıtmaya devam ediyor.
Güzel aktris filmin Hollywood galasına koyu kırmızı ruju ve Giuseppe Zanotti ayakkabılar ile tamamladığı   Cushnie Et Ochs  tasarımı bri elbise ile katılmış.
24 yaşındaki yıldız Flaunt Magazin'in Los Angeles 'ta güzenlediği davette ise asimetrik  monokrom Roland Mouret göz alıcı.



Hollywood Foreign Press Association 'un  düzenlediği geleneksel davetine katılan Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman ,vücudunu saran yeşil rengi Narciso Rodriguez elbisesiyle çok zarif 


HFPA 'nın davetine katılan 
güzel oyuncu  Amber Heard , Türk modacı  Osman Özdemir 'in  Resort 2013  koleksiyonundan giydiği beyaz  asimetrik etek ve üstü ile gecenin en güzel görünenlerinden.


15 yaşındaki genç oyuncu Bella Thorne  ,Mortal Instruments: City of Bones filminin galasında siyah-beyaz desenli  Alexander McQueen elbisesi ve 
Christian Louboutin pabuçları ile pek şık.

 ‘Desperate Housewives’ dizisinin güzel oyuncusu  Eva Longoria , diz üstüne kadar gelen ve belinde kemer detayları olan Gucci elbisesi  nude Jimmy Choo ayakkabı ve  Saint Laurent clutch ile şık görünüyor ama Eva eski havasını kaybetmiş gibi.


Olivia Wilde , baskılı  Clover Canyon elbisesini yeşil  rengi Jimmy Choo ayakkabı ve Jimmy Choo clutch ile tamamlamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder