StarLight-Style: Ünlülerin Sokak Tarzı

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

4 Temmuz 2013 Perşembe

Ünlülerin Sokak Tarzı

Jessica Alba, Karolina Kurkova, Miranda Kerr ,Julianne Hough, Reese Witherspoon, 
Alessandra Ambrosio, Olivia Munn ve Jamie Chung 
ilham veren  şık sokak tarzları ile konuk oluyor bloga.


37 yaşındaki güzel oyuncu Reese Witherspoon  merzan rengi bluzu ve beyaz pantolonu ile yine rahat ve çekici olmayı başarmış. 
Aksesuar seçimi de oldukça başarılı.

Çizgili bluzunu  ,çiçek desenli etek ve kırmızı rengi sandalet ve çanyası ile  tamamlayan Reese Witherspoon , şık ve rahatına düşkün bir kadın imajı çiziyor.

 Periler kadar zarif ve güzel görünen Miranda Kerr  ise bu hafta yine üstünde  şahane duran  bir Erdem  Moralıoğlu tasarımı elbise ,YSL çanta ve mercan rengi pabuçları ile görüntülenmiş.

 rgülü saç modeli ile  Güzel yüzünü ortaya çıkartan şarkıcı-oyuncu Julianne Hough , beyaz bluzu ve gri rengi jean seçimi ile pek bir şık ...

Hollywood'un en havalı ennesi güzeller güzeli Jessica Alba , kıyafetlerinde yaz sezonunun en trendi renk seçimileri ile  göz kamaştırıyor.


29 yaşındaki Çek model Karolína Kurková ,  çiçek desenli Jean pantolonu ,gri bluzu ve gümüş rengi sandalet seçimini kıpkırmızı ruj ve gümüş aksesuarları ile tamamlamış.

İkinci kombininde ise beyazlar içinde görüntülenen Karolína Kurková  rahatına ve spor bir şıklık sergilemiş.

Gypsy  markalı tulumunu mavi Mulberry çanta ve altın takıları ile tamamlayan 
Victoria 's Secret meleği Brezilyalı süpermodel Aleesandra Ambrossio  diğer kombininde ise yine Gypsy markalı turuncu pantolon ,Mulberry çanta ve  turuncu rengi Gerard Darel çantası ile tarzzını konuşturmuş.

Siyah Yaz  aylarına çok yakışmayan  bir renk olsada  
Jamie Chung ve Olivia Munn  seçtikleri elbiselerle harika görünüyorlar.
Olivia Munn 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder