StarLight-Style: Ünlülerin Sokak Tarzı

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Ünlülerin Sokak Tarzı

Candice Swanepoel , Eva Mendes , Miranda Kerr ,  Karlie Kloss , Alessandra Ambrosio , Julianne Hough ve Jessica Alba  bu hafta şık sokak tarzları ile bloga konuk oluyor.

Victoria 's Secret meleği  Doutzen Kroes  , podyumdaki havalı ve sexy görüntüsü kadar  sokakta da  kendine çok güveniyor .Doutzen , açık renk jean ve  sade bluzu ile şahane görünüyor.


Büyüleyici güzelliği ve sokak tarzı ile moda ikonu haline gelen Avustralyalı  süpermodel Miranda Kerr, 
midi boy Topshop  etek ,şık  Alexander Wang ayakkabıları , pembe Louis Vuitton 
çanta ve Miu Miu 'Cat Eye' güneş gözlükleri ile zarif ve göz kamaştırıcı.

Etek ; Helmut Lang
T-Shirt ;Proenza Schouler
Çanta ;Givenchy 
Ayakkabı;Chloe Suzanna 

39 yaşındaki  Küba asıllı Amerikalı  aktris  Eva Mendes  New York sokaklarında iki şık ve güzel kombin ile karşımızda .Desenli elbiselerini  Christian Louboutin  dolgu topuk ayakkabılarla ve yüzüne çok yakışan renkli bandanaları ile şık ve dikkat çekici.


 32 yaşındaki Brezilyalı süpermodel Alessandra Ambrosio  , renkli şort , beyaz T-shirt'ü ,  Mulberry çantası ve Sam Edelman sandaletleri ile hem renkli, hem şık hem de trendy!


 Podyumda herkesi büyüleyen Güney Afrikalı süpermodel Candice Swanepoel , kendine özgü şık  tarzı ile sokakta de göz kamaştırıyor.

New York'ta taksi durdurmaya çalışırken objektiflere yansıyan genç model  Karlie Kloss , Jean pantolon ile kombinlediği bordo atlet ve siyah babetleri ile çok havalı

İki çocuk annesi güzel aktris Jessica Alba , kıyafetlerinde renkleri  öyle güzel birleştiriyor ki bize de hayranlıkla bakmak düşüyor.
Ayakkabı ;Brian Atwood
Etek ; Carolina Herrera


 Sokak stilinde şık ve rahat seçimlerden yana olan
24 yaşındaki aktris  Julianne Hough , giydiği kıyafetleri ile
hep çok tarz ve çok şık.
Kaliforniya'da alışveriş yaparken objektiflere yakalanan sarışın güzel  asimetrik kesim AllSaints elbisesi ,  püsküllü AllSaints botları ve
çantası kıyafetiyle uyum içinde .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder